MUKHWA'S Ayurvediske fordøjelses-krydderier

Inspiration fra ”Det Levende Køkken”.

 

MUKHWA'S er ifølge den ayurvediske tradition en perfekt måde at afslutte dit måltid på. Disse krydderier vil løfte din fordøjelsesild og hjælpe fordøjelsesprocessen.

 

OPSKRIFT

1 spsk Cardemomme frø (ingen skal)

1 spsk anisfrø

1 spsk fennikelfrø

1 tsk gurkemejepulver

En knivspids himalaya salt

En lille smule vand

 

Frøene ristes på en pande, indtil de er let sprøde. Kom imens gurkemejepulver og himalayasalt i en lille kop og tilsæt en lille smule vand ad gangen, indtil du har en tyk gul væske. Drys nu gurkemeje-vandet på frøene på panden og rør det ind i frøene så de bliver våde/fugtige. Fortsæt nu med at riste ved halvlav temperatur, indtil frøene er sprøde og tørre. Lad dem køle af, inden du putter frøene i en krukke.

 

ENJOY

 

SOMMER I DET LEVENDE KØKKEN

I juli måned 2023 bliver der liv i det plantebaserede køkken når vi afholder sommerens Suikido Natural Healing Kost Retreat ”Det Levende Køkken”.

Vær velkommen og find mere information om netop dette retræte HER på vores retræte side.

KOSTTERAPI

Udforsk vores side om KOSTTERAPI og lær mere om vores tilgang til plantebaseret kost og ernæring som medicin og daglig vogter af vores helbred og livskraft.

NATURMEDICIN

Udforsk vores side om URTEMEDICIN og lær mere om denne naturlige måde at behandle de helbredsmæssige udfordringer vi møder i livet.

 


 
 
Forrige
Forrige

Smagfuld vinter suppe med årstidens grøntsager